VITAELAB KOSTTILLSKOTT
November 23, 2015
WebTeam

VitaeLab kosttillskott

VitaeLab kosttillskott

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig de allra bästa kosttillskotten via egna recept direkt hem i brevlådan. VitaeLabs målsättning är att hjälpa människor och våra recept är baserade på väldokumenterade ingredienser från erkända, internationella leverantörer. Recepten är speciellt framtagna av vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning. Här kan du läsa mer om våra produkter:


VitoMaris_SE0714_full_width_embed

VitoMaris

VitoMaris är rikt på omega 3-fettsyran DHA. Det är viktigt att vi får i oss DHA genom maten, då kroppen inte själv kan producera tillräckligt. VitoMaris innehåller även vitamin K2 och vitamin D, vilka är gynnsamma för vårt skelett, då vitaminerna bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Du kan läsa mer om VitoMaris på vår hemsida, samt prova VitoMaris för halva priset, endast 129 kr för 50 dagar, ordinarie pris är 259kr.


Cal-Mag_SE_0513_full_width_embedCal-Mag

Cal-Mag är en förkortning på huvudingredienserna i produkten, nämligen kalcium och magnesium. Cal-Mag innehåller kalcium, magnesium och vitamin D. För att upprätthålla ett normalt skelett är det viktigt att kontinuerligt tillföra kroppen kalcium, då skelettet förnyas genom hela livet. Magnesium bidrar till att bevara ett normalt skelett, medan kalcium och vitamin D bidrar till normal muskelfunktion. Prova Cal-Mag i 50 dagar för endast 69kr, läs mer här.


ImmunoPlus_FI_0114_full_width_embedImmunoPlus

ImmunoPlus är ett norskutvecklat kosttillskott, med ingredienser för immunsystemet. Att ha ett bra immunsystem är viktigt för att hålla sig frisk genom hela året. ImmunoPlus innehåller norskt betaglukan (NBG) som är en naturprodukt som är utvunnen från rensad bakjäst. ImmunoPlus innehåller även selen och vitamin C och D, kombinationen bidrar till att bibehålla ett normalt immunsystem. Läs mer här.


MultiPro_NO-SE-FI-2015_full_width_embed

MultiPro

MultiPro är ett multivitamintillskott med viktiga B-vitaminer, vitamin C och D samt mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod. Med MultiPro som ditt dagliga kosttillskott får du i dig ett flertal viktiga mineraler och vitaminer. Biotin, niacin, riboflavin, zink, och jod i MultiPro bidrar till att bevara en normal hud medan biotin, selen och zink bidrar till att bevara normalt hår. MultiPro fungerar utmärkt att kombinera med våra övriga produkter. Du betalar endast 69kr för de första 50 dagarna. Läs mer här.