VitaeLab kosttillskott

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig de allra bästa kosttillskotten via egna recept direkt hem i brevlådan. VitaeLabs målsättning är att hjälpa människor och våra recept är baserade på väldokumenterade ingredienser från erkända, internationella leverantörer. Recepten är speciellt framtagna av vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning. Här kan du läsa mer om våra produkter:

Collagen Duo kosttillskott

Collagen Duo

Kosttillskott med odenaturerat kollagen typ II, vitamin C och selen. Kollagen är ett viktigt protein i kroppen. Cirka 30% av kroppen består av kollagen. Det finns 28 typer av kollagen, och de vanligaste är typ I och II. Typ I kollagen är en viktig komponent i huden och typ II är huvudkomponenten i brosket. Broskets struktur, hållfasthet och draghållfasthet kommer från kollagenfibrer som vrids ihop på ett sätt som liknar konstruktionen av en ståltråd. Nu kan du prova första paketet med Collagen Duo gratis - du betaler endast 49 kr i porto. Paketet innehåller 44 kapslar för 6 veckors förbrukning. Ordinarie pris 229 kr.

Cal-Mag kosttillskott

Cal-Mag

Cal-Mag är en förkortning på huvudingredienserna i produkten, nämligen kalcium och magnesium. Cal-Mag innehåller kalcium, magnesium och vitamin D. För att upprätthålla ett normalt skelett är det viktigt att kontinuerligt tillföra kroppen kalcium, då skelettet förnyas genom hela livet. Magnesium bidrar till att bevara ett normalt skelett, medan kalcium och vitamin D bidrar till normal muskelfunktion. En leverans med Cal-Mag innehåller 88 tabletter motsvarande 6 veckors förbrukning. Nu kan du prova för endast 64 kr plus porto. Läs  mer här.

Vitomaris

OmegaPro

OmegaPro är innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA. Det är viktigt att vi får i oss DHA genom maten, då kroppen inte själv kan producera tillräckligt. DHA och EPA är gynnsamma för hjärtat eftersom de bidrar till att bibehålla hjärtats normala funktion. Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag). OmegaPro  innehåller även  vitamin D, som är viktigt för vårt skelett, då vitaminet bland annat bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Du kan läsa mer om OmegaPro på vår hemsida, samt prova OmegaPro för halva priset, endast 119 kr för 44 dagar, ordinarie pris är 239 kr plus porto.

MultiPro - Kosttillskott

MultiPro

MultiPro är ett multivitamintillskott med viktiga B-vitaminer, vitamin C och D samt mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod. Med MultiPro som ditt dagliga kosttillskott får du i dig ett flertal viktiga mineraler och vitaminer. Biotin, niacin, riboflavin, zink, och jod i MultiPro bidrar till att bevara en normal hud, medan biotin, selen och zink bidrar till att bevara normalt hår. MultiPro fungerar utmärkt att kombinera med våra övriga produkter. Du betalar endast 64 kr plus porto för de första 6 veckorna. Läs mer här.

Vitamin K2 kosttillskott

Vitamin K2

Vitamin K2 innehåller vitaminet K2 och vitamin D. Vitamin K2 bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Vitamin K2 är en fettlöslig vitamin som är viktig för kroppens bruk av kalcium, en mineral som är viktig för skelettet. Varje leverans innehåller 44 kapslar och motsvarar 6 veckors förbrukning. Vitamin K2 aktiverar ett protein i skelettet som heter osteokalcin. När osteokalcinet aktiveras, binder det kalcium till benmassan och bevarar på så vis skelettet. För att bevara benstommen, är det bra att tillföra kroppen vitamin K2 i tillägg till kalcium.

Active Q10 kosttillskott

Active Q10

Active Q10™ är ett kosttillskott som innehåller Q10, samt vitamin C. Forskning visar att kroppens egen förmåga att producera Q10 reduceras efter 30-årsåldern och Q10 omvandlas därmed inte längre lika effektivt i vår kropp. En leverans med Active Q10 innehåller 44 kapsler med aktiv Q10 (ubiquinon) och vitamin C. Leveransen motsvarar 44 dagars förbrukning av rekommenderad dagsdos (1 kapsel). Alla VitaeLabs produkter kan kombineras med Active Q10.

Immunoplus kosttillskott

ImmunoPlus

ImmunoPlus är ett norskutvecklat kosttillskott, som är speciellt sammansatt för immunsystemet. Immunsystemet påverkas av flera faktorer som stress, dålig kost, miljöpåverkan och ålderdom. Att ha ett bra immunsystem är viktigt för att hålla sig frisk genom hela året. ImmunoPlus innehåller norskt betaglukan (NBG) som är en naturprodukt som är utvunnen från rensad bakjäst. ImmunoPlus innehåller även selen och vitamin C och D, kombinationen bidrar till att bibehålla ett normalt immunsystem. Beställ ImmunoPlus på vitaelab.se.