Kundlöften

Att handla hos VitaeLab ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Att producera kosttillskott av bästa kvalitet är alltid högsta prioritet. Vi använder endast trygga, rena, ekovänliga och spårbara ingredienser. Dessutom är det minst lika viktigt att våra kunder trivs hos oss. Vår kundservice finns alltid endast ett samtal bort, för att exempelvis skräddarsy dina abonnemang för att passa dina behov. Ta reda på mer om våra kundlöften här nedan.

 • Kvalitetlöfte
  Kvalitet är alltid första prioritet när det gäller våra kosttillskott, som uppfyller stränga kvalitetskrav. Med vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning i täten arbetar vi hela tiden med att producera kosttillskott av högsta kvalitet, av de bästa råvarorna tillsammans med en strikt kvalitetskontroll. Vi ser till att lagar, regler och förordningar följs samt att märkningen av våra kosttillskott är korrekt. VitaeLab arbetar enligt riktlinjerna för Good Manufacturing Practice (GMP). Dessa riktlinjer beskriver en standard för hur en bra framställning av bland annat mat, läkemedel och kosmetik ska utföras. Detta handlar om till exempel produktion, testning och kvalitetskontroll.

 • Nöjdhetslöfte
  Det är viktigt för oss på VitaeLab att våra kunder trivs hos oss och vi gör allt vi kan för att våra kunder ska vara nöjda. Om så, av någon anledning, inte skulle vara fallet, sätter vi stort pris på om du kontaktar vår kundservice så att vi kan hjälpa dig. Dina leveranser kan du när som helst pausa eller stoppa utan bindningstid, detta gör du genom att kontakta vår kundservice.

 • Servicelöfte
  Vårt mål är att alltid kunna stå till din tjänst på bästa möjliga sätt. Vår kundservice finns tillgänglig alla vardagar för att ge dig personlig service genom att besvara dina frågor eller ge information och råd om våra kosttillskott. Tveka inte på att ta kontakt med kundservice om du har några frågor! Du vet väl att du kan skräddarsy ditt abonnemang så att det passar för just dig och dina behov? Kundservice hjälper dig att till exempel pausa ditt abonnemang, ändra ditt leveransintervall, använda bonuspoäng eller göra andra beställningar. Som kund hos oss har du ingen bindningstid på ditt abonnemang, utan du kan när som helst göra ändringar, som träder i kraft omedelbart. VitaeLab är en av de mest populära leverantörerna av kosttillskott i Norden, mycket tack vare våra kvalitetsprodukter och vårt sätt att arbeta med tanke på service och kundlöften.

 • Trygghetslöfte
  Vi är stolta över våra produkter och du kan använda dem utan att behöva vara orolig för vad de innehåller. I våra kosttillskott använder vi endast rena och trygga ingredienser av mycket hög kvalitet, från pålitliga leverantörer. Vi har höga krav på både råmaterialets ursprung och våra leverantörer och det är oerhört viktigt för oss att veta var råvarorna kommer ifrån. Vilket gör att vi ställer höga krav på kvalitet, spårbarhet och hållbarhet när det gäller både råvaror och leverantörer.

  Vi använder oss av godkända hälsopåståenden om näringsämnen baserad på dokumentation som utvärderats av den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA). Dessa påståenden är godkända av EU-kommissionen. Vi följer dessa riktlinjer även i vår marknadsföring. VitaeLab har även en egen forsknings- och utvecklingsavdelning som kontinuerligt forskar på sammansättningen av ingredienserna i våra kosttillskott. Vi gör allt vi kan för att fortsätta leverera så bra produkter som möjligt till våra kunder. VitaeLab är även medlem i Svensk Egenvård, branschorganisationen för kosttillskott i Sverige. De arbetar för att konsumenterna ska känna sig trygga och Svensk Egenvård har dessutom ett nära samarbete med Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och Konsumentverket.

 • Ansvarslöfte
  På VitaeLab tar vi självklart ansvar för vårt eget handlande och satsar på hållbar utveckling. Vi vill att våra tillskott ska vara ett naturligt val, därför använder vi endast trygga, rena, ekovänliga och spårbara ingredienser. Till vår omega 3-olja har vi till exempel valt en leverantör som är ”Friend of the Sea”-certifierad. Detta garanterar att fiskemetoderna är hållbara och säkra och skyddar ekosystemet. Om du vill veta mer om VitaeLab och våra produkter kan du besöka VitaeLab.se.