VITAELAB KOSTTILLSKOTT

Nya VitaePro

– berikad med Boswellia serrata som håller lederna bekväma

 

VitaePro Plus är berikad med vitamin B12
VitaePro harförnyats och är ännu bättre för leder

VitaePro har förnyats och är berikad med växtextraktet Boswellia serrata, som bidrar till bahagliga och bekväma leder.VitaePro är ett kosttillskott som innehåller ingredienser för flera funktioner i kroppen. VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion (som bland annat finns i lederna) samt essentiella omega 3-fettsyror (DHA och EPA) som bidrar till hjärtats normala funktion*.

VitaePro innehåller också antioxidanterna selen, vitamin C och E, som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin B12 bidrar till  att upprätthålla immunsystemets normala funktion och reducera trötthet och utmattning.

Genom att ta VitaePro dagligen får du dessutom i dig växtextrakterna astaxanthin, lutein och zeaxanthin.

* Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

PROVA VITAEPRO FÖR HALVA PRISET


Våra kunder

VitaePro har tusentals nöjda kunder i Sverige och övriga Norden och våra bästa referenser är just våra kunder, dem är de bästa att bedöma och betygsätta våra kosttillskott. En undersökning som vi gjort bland våra kunder visar att 88 % är så nöjda med VitaePro att de rekommenderar produkten till sina vänner och bekanta. Klicka här om du vill du läsa mer om våra kunders berättelser och vilka erfarenheter dem har av att äta VitaePro regelbundet.

Nöjda VitaePro Plus kunder