VITAELAB KOSTTILLSKOTT
May 31, 2019
4customerpineberry

Om oss

Det är vi som är VitaeLab AB

Välkommen till oss på Vitaelab. Vi är leverantör av Sveriges mest sålda kosttillskott, som dessutom är ett av de mest använda kosttillskotten i Norden, och de flesta känner till vårt kända varumärke VitaePro. VitaeLab är en del av den norska koncernen NutraQ, och har funnits i branschen sedan 2002. Vi grundades utifrån viljan att saluföra det tryggaste, bästa och mest effektiva kosttillskottet på den nordiska marknaden.

På den här sidan hittar du information om våra produkter, vår kvalitetspolicy och kontaktinformation till vår kundservice. Välkommen att kontakta oss om det dyker upp frågor!

Våra värdegrunder

Vår affärsidé och våra värdegrunder bygger på att ta fram egna sammansättningar av vitaminer och mineraler som vi sedan kan leverera direkt till våra kunder. Det gör att det inte behövs några dyra eller oseriösa mellanhänder. Vi vill hjälpa människor att ta hand om sin kropp på bästa sätt genom högkvalitativa näringsämnen som är noggrant testade och framtagna med hänsyn till kroppens funktion. Vi har en forsknings- och utvecklingsavdelning som ständigt arbetar med att stärka våra produkter och vi har ett stort kundfokus.

Våra kunder ställer höga krav, och det tycker vi är bra. Därför har vi utarbetat en noggrann policy kring hur vi arbetar med dokumentation, marknadsföring och utveckling. Bland annat genom:

  • Vår första prioritet är att hålla hög kvalitet på alla våra produkter. Våra kosttillskott genomgår regelbundet strikta kvalitetskontroller som säkerställer att vi håller hög marknadsstandard.
  • Nöjda kunder. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra produkter, och vi gör allt för att vi ska motsvara dina förväntningar på oss. Kontakta alltid kundservice om du har några frågor eller vill ändra något i ditt abonnemang.
  • Vi ser alltid till att följa de strikta föreskrifter om dokumentation och marknadsföring som den europeiska hälsomyndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) har satt som standard. Vi är också medlem i Svensk Egenvård, en branschorganisation för konsumenttrygghet.

Läs mer om våra kundlöften här.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor ligger i Oslo, och vårt Sverigekontor hittar du i Uddevalla. Du kan kontakta oss via vår kundservice på telefon, mail eller vanlig post om du har några frågor eller synpunkter på våra produkter. Vi vill vara behjälpliga med alla frågor du kan tänkas ha: både om vilka vi är, vår värdegrund och hur vi kan hjälpa dig att skräddarsy ditt abonnemang. Tveka inte att höra av dig!

Telefon: 0771 21 07 00

Öppettider: Vardagar 8.30 – 16.30

Mail: info@vitaepro.se