VITAELAB KOSTTILLSKOTT
November 23, 2015
WebTeam

VitaePro – för muskler och brosk

VitaePro

– med ingredienser för flera funktioner i kroppen!

 

VitaePro_60kapsel_SE_VL_50553_198063_04_MedKappslerVitaePro® är ett kosttillskott som innehåller ingredienser för flera funktioner i kroppen. VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion samt essentiella omega 3-fettsyror (DHA och EPA) som bidrar till hjärtats normala funktion*. VitaePro innehåller också antioxidanterna selen, vitamin C och E, som bidrar till att upprätthålla immunsystemets normala funktion och skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Genom att ta VitaePro dagligen får du dessutom i dig växtextrakterna astaxanthin, lutein och zeaxanthin.

* Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

PROVA VITAEPRO FÖR HALVA PRISET


Våra kunder

VitaePro har tusentals nöjda kunder i Sverige och övriga Norden och våra bästa referenser är just våra kunder, dem är de bästa att bedöma och betygsätta våra kosttillskott. En undersökning som vi gjort bland över 2000 av våra kunder visar att 87 % är så nöjda med VitaePro att de rekommenderar produkten till sina vänner och bekanta. Klicka här om du vill du läsa mer om våra kunders berättelser och vilka erfarenheter dem har av att äta VitaePro regelbundet.

Billboard_VitaePro


Förnyad VitaePro

På VitaeLab jobbar vi aktivt för att kunna erbjuda människor möjligheter att ta hand om sin hälsa på bästa sätt. Vi är stolta över att ha så många lojala kunder och vi ser det som vår plikt att göra vårt yttersta för att leva upp till våra kunders förväntningar. I takt med att näringsrekommendationerna uppdateras och nya studier publiceras utvecklar vi våra produkter, så du som kund ska få en så bra produkt som möjligt. Därför  har vi nu lagt till ännu mer av de aktiva ingredienserna i VitaePro, så att vi kan erbjuda en ännu bättre produkt.

Vad har vi ändrat? I de senaste nordiska näringsrekommendationerna ökades mängden för vitamin D. Därför har vi ökat mängden vitamin D i VitaePro från 10μg till 15μg. Vi har dessutom fördubblat mängden vitamin C till 200 mg och ökat mängden selen till 80 μg. VitaePro innehåller självklart fortfarande alla de ursprungliga ingredienserna; astaxanthin, luetin, zeaxanthin, vitamin E samt omega 3. Om du vill veta mer om vår förnyade VitaePro kan du besöka www.vitaepro.se eller  kontakta vår kundservice på telefonnummer 0771 – 21 07 00.